Workshops in winterslaap !

Het is zover! We gaan er even tussenuit. Hiermee bedoel ik dat de workshops even ‘on hold’ gezet worden. Alle werkjes van de workshoppers zijn biscuit gebakken. Morgen wordt er door een paar cursisten nog geglazuurd en gaat de laatste glazuuroven gebakken worden.

Dit wordt het ideale moment om wat op te ruimen in het atelier en ondertussen na te denken over nieuwe plannen. Ik wil zelf wat meer werken en een beetje ‘herbronnen’ zoals men dit wel eens noemt. Dat moet kunnen, niet?

In maart starten we dan rustig opnieuw. Woensdagen en donderdagen staan in het teken van atelierwerking. Draaien en opbouwen, glazuren, raku bakken……. en op verplaatsing een workshop verzorgen voor een groepje creatievelingen!

Ik kijk er nu al naar uit! Maar eerst wat rustiger aan en genieten van het jaareinde!

Workshops in winterslaap !
Tags:                 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *