Typetjes, gezichtjes, mensjes… en workshops plannen

De winterperiode is een rustperiode in het atelier, maar dat hadden jullie al wel gelezen in mijn vorig bericht. Voor mij rust, maar mijn man heeft ondertussen het atelier geĆÆsoleerd, afgewerkt met een plafond, de verlichting verbeterd…. Zo kan er vanaf maart warmpjes en ‘lichtjes’ gestart worden met de workshops. Juich!!!

Ondertussen heb ik me bezig gehouden met de planning voor het volgende atelierjaar! Welke workshops wil ik zeker organiseren voor mijn vaste en eventueel nieuwe creatievelingen. Welke technieken zijn leuk om doen? Wat wil ik hen zeker tonen? Wat zullen zij interessant vinden? Misschien heb jij een voorstel? Laat het zeker weten! šŸ™‚

Verder heb ik me geamuseerd en ontspannen met het maken van mensjes, typetjes, mannetjes… EĆ©n van mijn favoriete bezigheden! Ogen, neuzen en monden…. overal te zien en voor mij een inspiratiebron! Je hoeft maar rondom je te kijken, zoveel verschillende typetjes….

Vooraleer de workshops starten zou ik nog enkele mallen willen maken, voor mezelf en de cursisten. Ik wil nog een paar grote schalen maken, nog veel glazuurtesten doen….. het zal snel maart zijn! En toch kijk ik er enorm naar uit om alle vertrouwde gezichten en eventueel nieuwkomers te begroeten! Tot dan!!

 

Typetjes, gezichtjes, mensjes… en workshops plannen
Tags:             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *