Workshops

OPBOUW  (kalender)

Kennismaken met klei en de verschillende mogelijkheden van opbouw uitwerken.

We bouwen op met rolletjes of platen, we maken gebruik van mallen. Je bepaalt zelf wat je maakt en hoe lang je eraan werkt. Ik begeleid je met de uitvoering van je ‘project’. Na de eerste bak kan je je werk glazuren. We spreken dan af waarmee en hoe je dit kan.

Je schrijft in per sessie: voor- of namiddag, of allebei. Een sessie kost 25€ voor 3u.

Elke donderdag voor- en/of namiddag (eventueel ook op woensdag- of donderdagavond)

DRAAIEN (kalender)

Intensieve lessen aan 35€ per 3u. Max 2 draaiers. Aantal lessen zelf te kiezen. Deze lessen gaan door op woensdagen tussen 13u-16u en 18u-21u.

Ook mogelijk op donderdagen voor-, namiddag of avond (af te spreken).

Inbegrepen: Klei, gebruik materiaal, begeleiding en biscuitbak.

Na de eerste bak kan je je werk glazuren. We spreken af waarmee en hoe je dit kan. De glazuurbak wordt achteraf verrekend aan 5€ per kg.

WORKSHOP GROEP (info)

Wil je met een groep vriendinnen, vrienden, collega’s of familie aan de slag met klei, dan spreken we af wanneer en hoe dat kan. Max 6 personen.

Ofwel gaan we allemaal voor een project ofwel werk je vrij gedurende 3 u. Kostprijs 25€ per persoon.

Ik zorg voor de de klei, het gereedschap, eventueel een idee voor je project, de begeleiding van je persoonlijk idee en de eerste bak (biscuit bak) van 1000°C (na het drogen van je werk) .

De glazuurbak van 1240°C wordt apart verrekend aan 5€ -7€ per kg afhankelijk van de grootte.

RAKU (info)

Er wordt gebakken aan 20€ per oven, transparant raku glazuur, materiaalgebruik, begeleiding inbegrepen.

Breng je eigen biscuit gebakken werk mee. We plakken de zones af die we zwart willen en brengen glazuur aan. Het werk wordt gestookt tot 1000°C, gloeiend heet uit de oven gehaald en in tonnetjes gerookt. Ik haal het werk uit de oven en jij strooit de schavelingen. Doe zeker oude, niet synthetische kleren aan.

OUDER-KIND (info)

Maximum 3 koppels. Datum af te spreken.

50€ per koppel, klei, kleurlaag, transparant glazuur, materiaalgebruik, begeleiding inbegrepen.

Wil je kennismaken met klei samen met je (klein)kind en allebei een eerste creatie maken? Je maakt een duimpotje, een dier, een monster, een gek mannetje…..en/of je bouwt aan een grote beker met je naam voor op je kamer… Heb je een eigen idee? Dan help ik je met de uitvoering van je plannen.