Een nieuw schooljaar…..veel activiteiten

We zijn dan al wel oktober en alle scholen zijn al druk bezig om al hun plannen en doelen uit te werken.

Zo ook in de GO school in Gingelom. Vorig schooljaar planden zij het project ‘Jong redt Oud’. Het oorlogsmonument (en de directe omgeving) wordt door de leerlingen opgeknapt en er zullen klaprozen geplaatst worden.

Voor het maken van de klaprozen had men aan mij gedacht en zo ging ik op een namiddag in september naar de refter van de school om er samen met de leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar klaprozen te maken. Deze werden vorige week gebakken en koelen nu af in mijn oven na de glazuurbak van 1240┬░C. Best spannend!

Na het lijmen van de stalen staafjes ga ik ze afleveren.

 

Een nieuw schooljaar…..veel activiteiten
Tags:     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *