Opleiding afgerond…..tijd voor vakantiemodus

Met een dubbel gevoel namen we afscheid van de academie te Tongeren. Blij maar ook met een gevoel van leegte naar volgend schooljaar. Het waren 5 leerrijke jaren. Veel gedraaid. Heel veel gedraaid. Veel glazuurtesten gemaakt en veel ontgoochelde gezichten bij het openen van de oven…

Maar keramisten kunnen heel goed tegen ontgoochelingen en vliegen er telkens weer in.

Ik was eigenlijk best tevreden met de resultaten die ik moest voorstellen aan de jury. Van het servies, waarvoor ik een nieuwe klei gebruikte, was ik heel tevreden. Van de dubbelwandige bolvormen was mijn enthousiasme minder groot, vooral omdat er een aantal na een tijdje niet meer mooi glad waren. Stukjes klei ter grootte van een speldenknop losten van de vorm. Maar dit vertelde ik al in een vorig bericht.

Zaterdag 22 juni mochten we naar de proclamatie! Geslaagd!!!!

De maanden juli en augustus zullen gevuld zijn met workshops, zelf werken, raku bakken en een paar marktjes doen.

Ik kijk er al naar uit! Woensdag 3/7 beginnen we eraan!

 

 

Opleiding afgerond…..tijd voor vakantiemodus
Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *