Snakken naar de lente!

Het was een lange, donkere winter. Gelukkig kon ik die vullen met draaien en opbouwen.

Mijn zoon van #linkerpoot_illustraties maakte een reeks emotiekaarten. Ze zullen gebruikt worden bij begeleiding en/of therapie. Ze waren alweer een grote inspiratiebron voor mijn ruimtelijk opbouwwerk. Kijk zeker eens op bakbeeld_linkerpoot

Net zoals bij de beelden, geïnspireerd door het #boekikzieje, heb ik een keuze gemaakt en ben ik nog volop bezig ze levend te maken. (Lees in 3D uit te werken)

In februari volgde ik een tweedaagse workshop ‘Groot draaien’ met Rudi Delanghe in het atelier van Keramika Françoise Busin. Eerlijk gezegd vond ik die grote massa’s draaien (2x10kg) niet helemaal mijn ding. Mijn oven zou ook te klein zijn 😉

De technieken die Rudi hiervoor aanleerde kan ik zeker toepassen bij mijn groter draaiwerk. Oefenen is de boodschap!

Nog een dikke maand en de workshops starten opnieuw. De klei is geleverd, we zijn er klaar voor!

Tot binnenkort !

meisje met muts grotere vaasvorm

 

Snakken naar de lente!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *