Workshops in winterstop/ winkeltje open

De laatste workshops, om de vele werkjes te glazuren, zijn deze week gepland. Hopelijk krijgen we nog wat zon want dat helpt om de oven te bakken. Zo jammer dat we geen terugdraaiende teller meer hebben en nu vol spanning afwachten wat de afrekening van het stroomverbruik gaat vertellen. Fingers crossed! Meer kunnen we niet doen.

nieuwe tekeningen om in klei uit te werken

Vanaf december ga ik me focussen op eigen werk. Mijn zoon van #linkerpoot_illustraties heeft zich weer voor 200% ingezet om emotie/gevoelenskaarten te tekenen. Deze zullen bij de therapie├źn gebruikt worden. Ik ga een selectie ervan in klei uitwerken, net zoals ik deed bij de tekeningen uit het #BOEKIKZIEJE. Ik ben wel nog steeds op zoek naar porseleinklei waar ik mee kan opbouwen.

En omdat ik dan toch in het atelier werk, zet ik iedere dag ( ’s namiddags) de poort van mijn atelier/winkeltje open voor het geval je nog op zoek bent naar een cadeautje!? Kom gerust vrijblijvend langs!

Maar eerst nog een paar opdrachtjes uitvoeren. De ‘Dag van de ambachten 2022’ was dan wel organisatorisch een flop wat betreft de communicatie van de organisator. We kregen toch veel fijn bezoek met fijne babbels en lovende woorden. Nu nog wat mokken en decoratieve bollen draaien en dan beginnen we met opbouwen. Me happy!

Workshops in winterstop/ winkeltje open
Tags:     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *