Bezig blijven

De winter duurt lang. Te lang. We snakken allemaal naar de zon en de leuke activiteiten die erbij horen. Ik denk dan aan werken en genieten van de tuin, het zien ontluiken van plantjes en ja, ook onkruid. Ik denk dan ook aan de terugkeer van de cursisten in mijn atelier, de uitdagingen, hun nieuwe projecten en de gezellige babbels….

Ondertussen hou ik me nog steeds bezig met glazuren testen, multilayer porselein gieten, tandenpotjes en tasjes draaien ….en ik hervatte het opbouwen van fantasievogels….

Zoveel verschillende, inspirerende vogelkoppen op het net!!!!! Lang leve het internet!  Het is een enorme bron voor het nieuwe/oude projectje. Er volgen nog een paar weken om eraan te werken en dan herstarten we de workshops. Allemaal van harte welkom! Kijk ook op workshops

Bezig blijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *