Workshops : wachten op de lente !!

flyer draaien of opbouwen

Het weer is grijs. Al een hele tijd.

Het is koud in het atelier. De aankoop van de pelletkachel was een goed idee, ik ben er ook heel blij mee, maar putteke grijze winter is het toch onvoldoende om de temperatuur in het atelier op een aangename hoogte te krijgen.

Op zonnige dagen lukte het wel en ruimde ik het atelier al wat verder op. Prullen heet dat dan…..pakken klei controleren, eventueel herstellen, kleislib op de gipsplaat storten, laten drogen en kneden. Herschikken van de werken, elimineren van de dingen die niet voldoen…

Om de workshop ‘porselein gieten’ voor te bereiden goot ik ook nog een aantal tasjes en eierpotjes en bedacht dat ik nog een paar mallen zal moeten bijmaken. Dat is een taakje voor een warmere dag.

Ik maakte ook een glanzend engobe en de testen liggen in de oven. Ze wachten ook op de zon om gebakken te worden.

Een groot vogelhuis, op vraag van mijn man, staat te drogen….

Er is wel altijd iets te doen, maar ik verlang toch erg naar de lente, de babbels en creatieve uitspattingen van de cursisten. Wat zal ik blij zijn wanneer we in maart stilletjes aan weer kunnen opstarten!

 

Workshops : wachten op de lente !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *