Lente op komst…

Jawel! De lente zit al in mijn hoofd, want ik denk al aan de workshops die starten in de paasvakantie. Ik maakte al een nieuwe planning en ruim het atelier wat op, maak meer ruimte om de resultaten te laten drogen, zorg voor extra plankjes…. De klei is er al, nu nog wachten op de paasvakantie! De lente dus….

Eerst komt er nog het projectje van Gitte, een kleindochter in het vierde leerjaar. Ze wil met oma een kleiprojectje organiseren met de kinderen in haar klas. Dolenthousiast spreekt ze over de dingen die we gaan maken, het materiaal dat ik mee zou brengen, de organisatie in de klas, enz.. Het zal een drukke dag worden, spannend voor oma en kleindochter!

Lente op komst…
Tags:     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *