Project rond een boek

Vandaag is het zover! Het #boekikzieje van Uschi Lichter wordt gelanceerd. Onze zoon David Vandecan van #linkerpoot_illustraties maakte de tekeningen voor dit boek. Deze zette ik om in 3D keramische figuren.

Meer dan een jaar lang was mijn tijd gevuld met het uitwerken van de karaktertjes. De lange corona winter werd hierdoor zinvol ingevuld. Ik heb er erg veel reacties van jullie gekregen op de sociale media waar voor een dikke dankjewel. Vandaag worden de typetjes (mijn favoriete item) aan het brede publiek voor gesteld in het Vrijzinnig Punt te Hasselt. Ook de volgende weekends zijn ze daar samen met de illustraties te bekijken.

Nog even het adres:

Rodenbachstraat 18 Hasselt

We zijn er op:

zat 25/9 15-19u

zon 26/9 10-18u

zon 3/10 14-18u

 

Project rond een boek
Tags:             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *