Ik baal…..

De website lag 2 dagen uit en na een herstel, lees back-up van maart (ik vond geen recentere alhoewel de dagelijks back-up ingesteld was)moet ik er dus opnieuw aan beginnen. Mijn recente blogteksten ben ik natuurlijk kwijt. Vandaar de baal! Natuurlijk kan ik de emoties van die vorige blogteksten niet terug halen.

Ik weet enkel dat ik super blij was met de ‘papa’ en daarom post ik hem hier nog een keer.

Ik weet ook nog dat ik vertelde dat ik omwille van de Corona beperkingen nu veel tijd heb om eigen creaties te maken. Je vindt er hier al een aantal. Dankzij de tekeningen die mijn zoon maakte voor het boek van zijn echtgenote heb ik een massa inspiratie om mijn geliefde bezigheid, typetjes maken, verder uit te werken. Dankjewel linkerpoot_illustraties !!

Ik baal…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *