Bommetje in de oven

Vrijdagmorgen vulde ik de oven. Het was even puzzelen om alles erin te krijgen: veel verschillende hoogtes en breedtes zijn wat moeilijker te stapelen. De oven gestart, biscuit bak 960°C.

Ik was al even in het atelier bezig met opruimen toen ik een doffe slag hoorde. Kwam dat uit de oven of laat er iemand in de buurt iets vallen?De temperatuur in de oven was ondertussen 137°C….. Ik vreesde het ergste. Wat zou er gebeurd zijn? Zat er een vorm in zonder gaatje?

Zaterdagnamiddag was de oven voldoende afgekoeld om te openen. En ja… mijn grootste vorm lag in stukken… Ik had goed gehoord, de knal kwam uit de oven en niet uit de tuin! Jammer maar helaas. Dat wordt herbeginnen…

 

 

Bommetje in de oven
Tags:         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *