Gittes project : monsters en krabben van klei!

Kleindochter Gitte kreeg op school de opdracht om een paar projecten uit te werken. Het vorig projectje werkte ze uit samen met een klasgenootje en ging over paarden. Ik denk eigenlijk dat het huidige ‘project’ best te vergelijken valt met de vroegere spreekbeurten.

Voor haar nieuwe project vroeg ze mij om samen met haar ‘iets met klei’ te doen. Ze maakte helemaal alleen een slideshow en had daarvoor foto’s van de website gehaald. Deze fotoshow toonde ze op het smartbord in de klas, gaf tekst en uitleg erbij en liet de klasgenootjes kiezen tussen het maken van een monstertje of een krab. Gitte demonstreerde het maken van het monstertje en oma de krab. Iedereen vond het zo leuk om doen en maakte nog een tweede werkje.

Het was voor mij heel leuk om samen met Gitte een creatieve namiddag te verzorgen, al was het meer dan 4 jaar geleden dat ik nog voor de klas stond. De reacties van de kinderen waren super leuk en hartverwarmend. En vooral……Gitte had een super dag in haar klas en mag helemaal in haar eentje de demonstratie in het andere vierde leerjaar gaan doen.

 

Hier vind je enkele van de gebakken resultaten. Benieuwd naar hun reacties volgende week šŸ™‚

Gittes project : monsters en krabben van klei!
Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *